Spijlen Hekwerk

Voor optimale beveiliging met een fraai aanzicht zijn de duurzame spijlenhekwerken zonder meer de beste keus. De onderlinge afstand van de spijlen bedraagt standaard 150 mm. Op speelplaatsen en scholen wordt deze afstand vaak verkleind naar 10 cm, omdat dit aanzienlijk veiliger is voor kleine kinderen.

Spijlenhekwerk met puntenkam

Beproefd, kwalitatief hoogwaardig en robuust hekwerk. Boven- en onderligger hebben een eenzijdig bolprofiel. Door het bolprofiel blijft er geen water op het hekwerk liggen waardoor de levensduur aanzienlijk wordt verlengd. Het hekwerk is leverbaar met en zonder puntenkam. Om uw hekwerk compleet te maken zijn er scharnierde taludelementen voor glooiende terreinen, slootwaaiers en draaipoorten verkrijgbaar.

Doorstekend Spijlenhekwerk rond

Duurzaam, karakteristiek en oersterk hekwerk. Vanaf 1.500 mm zijn de ronde doorlopende spijlen standaard onder een hoek van 45 ° afgeschuind. Onder- en bovenligger hebben een eenzijdig bolprofiel. Om het hekwerk te completeren zijn scharnierde taludelementen voor glooiende terreinen, slootwaaiers en draaipoorten verkrijgbaar. Standaard zijn de spijlenhekwerken uitgevoerd met spijlafstand van 150 mm. Ook leverbaar voor schoolpleinen en speelplaatsen met een kleinere spijlafstand. Dit is veiliger voor kleine kinderen.

Doorstekend Spijlenhekwerk vierkant

Betrouwbaar, modern, onbuigzaam hekwerk. Vanaf 1.500 mm zijn de vierkante doorlopende spijlen standaard onder een hoek van 45 ° afgeschuind. Boven en onderligger hebben een eenzijdig bolprofiel. Door het bolprofiel blijft er geen water op het hekwerk liggen waardoor de levensduur aanzienlijk wordt verlengd. Het doorstekend spijlenhekwerk vierkant is te verkrijgen met een spijlafstand van 150 mm en met een vierkante spijl van 25 x 25 mm en is ook verkrijgbaar in een draaipoort uitvoering.

Voor alle spijlhekwerk varianten

Staanders bestaan uit een kokerprofiel. Elke staander wordt circa 80 tot 100 cm diep geplaatst of met een voetplaat. Spijlenhekwerk is leverbaar in volbad verzinkte versie en gecoate uitvoering in de standaardkleuren: zwart, wit, dennegroen, mosgroen en olijfgroen. Overige kleuren op aanvraag.

Draai- en schuifpoorten

Voor een veilige doorgang leveren wij ook draaipoorten compleet met vleugels, euroslot, cilinder, inwendige grondgrendel, verlengde en/of met vloerplaat uitgevoerde pilasters met doorgedrukt Ø 8 mm, scharnierset, aanslagset, en aanslagblok. Schuifpoorten zijn leverbaar. Verkrijgbaar in diverse maten verzinkt, gecoat en indien gewenst elektrisch voorbereid.

 

Spijlen hekwerk

spijlen hekwerk.